Vlees

Lamsvlees

In onze winkel is er tijdens het seizoen volop lamsvlees te verkrijgen in handzame porties. Heerlijk op de barbecue en de Green Egg. Of gewoon uit de oven of uit de pan. Iedereen kan lamsvlees klaarmaken. Op internet vind je de leukste recepten en alles over de wijze van bereiden.

Je kunt ook voordat je weer van het eiland vertrekt, vlees ophalen en dit prima bewaren tijdens je reis naar huis. Dat is nog eens nagenieten van een uitstapje naar Texel!

Indien je aparte wensen heeft, of een heel of half lam wilt bestellen, kun je het beste even contact opnemen of langskomen.

Prijzen

Bout3,00 per 100 g
Boutfilet3,75 per 100 g
Boutschijf3,00 per 100 g
Gehakt2,00 per 100 g
Hamburger2,75 per st
Kotelet3,50 per 100 g
Rack3,50 per 100 g
Rollade2,50 per 100 g
Schenkel2,25 per 100 g
Shoarma2,25 per 100 g
Spareribs1,50 per 100 g
Stoofvlees2,00 per 100 g
Worst, licht gedroogd3,50 per st.
Worst, vers3,00 per st.
Heel lam 2,00 per 100 g
Half lam 2,25 per 100 g

Bepaalde producten kunnen tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Varkensvlees

Filetlappen1,25 per 100 g
Frikandeau1,50 per 100 g
Gehakt halfom*0,90 per 100 g
Hamlappen1,25 per 100 g
Karbonade (schouder/rib)1,25 per 100 g
Magere lappen1,25 per 100 g
Rollade1,25 per 100 g
Schnitzel1,60 per 100 g
Speklap1,30 per 100 g
Worst, metworst1,50 per 100 g
Worst, rookworst1,50 per 100 g
Worst, saucijs1,10 per 100 g
Kwart of half varken0,85 per 100 g

* Gehakt halfom: 50 % varkensvlees, 50 % Texels rundvlees.

Bepaalde producten kunnen tijdelijk niet beschikbaar zijn.