Activiteiten

Rondleidingen


Een rondleiding of een verhaal van de boer kost 6,50 pp. (inclusief schapenkaas en lamsworst proeven). Duur 45-60 minuten. Vanaf 15 personen.

U kunt voor of na de rondleiding ook een kopje koffie of thee drinken bij ons, met zelfgemaakte koek (met fruit uit onze eendenkooi), schapenchocolade of een zelfgebakken boterham met schapenkaas erbij.
Kosten van een rondleiding incl. koffie/thee en koek/chocolade/zelfgebakken boterham met schapenkaas zijn 10,50 pp. (vanaf 15 personen).
Vraagt u gerust naar mogelijkheden en prijzen voor een kleiner gezelschap.

Lunch

U kunt met uw gezelschap ook genieten van een boerenlunch op het erf of in onze schapenboet met uitzicht op De Hoge Berg. We verzorgen de lunch zelf, met (seizoens)producten van De Waddel. De schapenboer ontvangt jullie, vertelt over de boerderij en de omgeving, en hoe de schapen hem een jaarrond bezighouden. Na een klein uurtje (tijdsduur in overleg) gaan jullie aan tafel.

Lunch met brood en beleg 19,50 pp. (vanaf 15 personen)

(koffie, thee, zelfgebakken brood, producten van lam en varken, schapenkaas, schapenboter, jam van vruchten uit onze eendenkooi)

Driegangenlunch 29,50 pp. (vanaf 15 personen)

(koffie, thee, schapenmelk, soep met een stukje quiche, zelfgebakken brood, producten van lam en varken, eitje, schapenkaas, schapenboter, jam van vruchten uit onze eendenkooi en iets zoets toe)
Vraagt u gerust naar mogelijkheden en prijzen voor een kleiner gezelschap.
Dieetwensen? Daar houden we natuurlijk rekening mee.

Lunch voor grote groep en diners

Voor grote groepen werken we samen met Sabien Bosman van STAAL catering. Ook een diner wordt verzorgd door Sabien Bosman. Tussen de gangen door vertelt de boer over het wel en wee op de boerderij.
We bereiden alles zoveel mogelijk met eigen en/of Texelse producten.

Huur schapenboet

Onze schapenboet is te huur voor bijeenkomsten. De schapenboer ontvangt jullie en vertelt kort over de boerderij en de plek waar jullie zijn.
Kosten zijn 75,= per dagdeel.
Dit is inclusief tafels, hooibalen om op te zitten en electriciteit (aggregaat). Er is buiten een vuurkorf en er zijn terrasheaters voor als het koud is. Ook is er een barbecue. We kunnen koffie, thee, koek, schapenchocolade en hapjes (kaas/worst) verzorgen. Prijs in overleg.

Vraagt u gerust naar (andere) mogelijkheden en prijzen. We denken graag met u mee.
contact